L
KONTAKTINFO

POLAR PARK
N-9360 BARDU
NORWAY

+ 47 77 18 66 30
post@polarpark.no

w

Besøk ulvene - Wolf Visit

Wolf Visit ble etablert for å sikre bedre velferd for ulver i fangenskap, bidra til økt kunnskap og samtidig tilby en unik opplevelse. Ulvene våre er sosialisert og er dermed vant til å omgås mennesker på nært hold.

02.04.201608:54 Polar Park

Vi gir deg den unike muligheten til å møte ulvene i Polar Park på innsiden av gjerdet. Dyrepassere fra Polar Park vil være sammen med deg hele tiden, og fortelle deg alt det du måtte lure på om ulven. 

Du må være minst 18 år, over 160 cm høy, praktisk kledd, være i god fysisk form og kunne følge instruksene du får av dyrepasserne for å komme inn til ulvene. Polar Park har stor fokus på sikkerhet, for både gjester og dyr. Grunnet dette vil det aldri være flere enn 10 deltakere på Wolf Visit. 

Det er mulig å besøke ulvene hele året. Vi anbefaler et besøk i vintersesongen når parken er dekket med snø. Ulvene er mest aktive om vinteren, spesielt under paringstiden som er fra februar til april.


Wolf Visit må bookes og skal bekreftes på forhånd av wolfvisit@polarpark.no

Wolf Visit arrangeres onsdag og fredag, kun etter forhåndsavtale. Merk at gruppene raskt fylles opp, og grunnet stor pågang er det ingen garanti for ledig kapasitet. Vi besvarer henvendelser så raskt vi kan!