Tre bjørnunger født i Polar Park

I løpet av vinteren har det skjedd ting i bjørnehiet i parken. Hele tre flotte bjørnunger kom ut av hiet og var klare til å sjarmere oss i senk.

Til å begynne med oppdaget vi bare èn bjørnunge, men det skulle altså vise seg at det var tre flotte små krabater som hadde blitt til i løpet av vinteren.

Bjørnene har allerede rukket å være i både i aviser og sosial medier. Under er noen lenker.

Polar Park i Indre Troms har fått tre nye bjørneunger 🧸

Så nusselige! 😍 Denne uken fikk Polar Park i Indre Troms en etterlengtet og positiv overraskelse. Gleden ble større da de fant ut av det ikke bare var én, men tre overraskelser 🐻

Gepostet von TV 2 Nyhetene am Donnerstag, 23. April 2020
Mat må man ha!

Det står ikke på innsatsen til disse krabatene når de skal ha mat😍😍😍! Støtt oss gjerne på Vipps 599727❤Feeding time- and what a sight😍😍😍!The park is closed but if you want to help us you can give your support to our account NO3947760507519 /BIC (SWIFT) SNOWNO22🙏

Gepostet von POLAR PARK Arctic Wildlife Centre am Donnerstag, 23. April 2020

Vi gleder til å kunne vise dere parkens nyeste tilskudd så snart vi har mulighet, men inntil videre er parken stengt som følge av koronasituasjonen. Vi har ikke fått noen fast dato på nrå vi kan åpne igjen, men foreløpig håper vi på ca. 20. juni.

Tusen takk!

Mange av dere har allerede støttet oss på Vipps og Spleis med viktige kroner for at vi skal kunne klare oss, så vi vil gjerne få utrette en kjempestor takk. Det betyr mye, og det varmer.

Vil du støtte oss?

599727

På grunn av koronasituasjonen har parken hatt stengt siden 13. Mars. Det betyr null inntekter for oss. Støtt oss gjerne på Vipps om du har mulighet.