L
KONTAKTINFO

POLAR PARK
N-9360 BARDU
NORWAY

+ 47 77 18 66 30
post@polarpark.no

w

Mat, grilling og restaurant

Vårt matkonsept Polar Park er en opplevelse i naturen og med naturen. Og en del av opplevelsen skal også være god mat. Med friske, kortreiste og ikke minst sunne matvarer. Moderne, nye retter, basert på gamle tradisjoner. Tilberedt av oss i vårt eget kjøkken.

02.04.201610:27 Polar Park

Sommer-Grilling 

Hva passer bedre til sommeren enn grilling? Vi ønsker å tilby en matopplevelse med sunne friske, kortreiste matvarer er det kjøtt og pølser fra lokale leverandører til utvalg, i tillegg til ferskfanget ørret og laks. 

Vi tilbereder grillmaten på en "swing grill", der risten er i bevegelse og maten ikke blir brent, men få en konstant varme på en roterende rist. 

Gode, sunne grønnsaker står til utvalg. Alt tilberedt av vår kokk Jan, med lang erfaring fra europeiske Gourmet-Restauranter. 

"Gjør det selv" grilling 

Rundt omkring i Polar Park finner du flere grillplasser og bålplasser som du kan benytte deg av når du er på besøk i parken. Ta med eget grillkull, tennvæske og egen mat!

Vi har også en stor grillplass der du har tak over hodet hvis det for en gangs skyld ikke skulle være perfekt grillvær. 

Restaurant 

Vår restaurant har ca. 70 plasser. Perfekt til selskaper. Her serverer vi gryteretter - men også 3 - retters middager på bestiling. 

Det er mulig å reservere restauranten eksklusiv for grupper både om dagen (ikke i tiden juni, juli, august) og om kvelden hele året.  

Tømmerhytta 

Reserver Tømmerhytta vår for en spesiell middagsopplevelse. Plassbegrensningen er på 45 personer. 

Tømmerhytta er møblert med store trebord og sitteplasser i form av trebenker dekket med reinskinn som sørger for at du sitter mykt og holder varmen. For å sette en ekstra fin ramme rundt din middagsopplevelse i Tømmerhytta tenner vi stearinlys og et bål i sentrum av hytta. 

Nyt en bar-b-que eller en tre-retters middag etterfulgt av avslapning rundt bålet med drikke etter ditt ønske. Baren vil være åpen utover kvelden.