Sist Oppdatert:april 29, 2019

Polar Park er hjem til Nordens store rovdyr som bjørn, jerv, ulv og gaupe i tillegg til Nordens hjortedyr som hjort, elg, reinsdyr og moskus.

Polar Park er en opplevelses -og dyrepark i Bardu kommune i indre Troms. Den åpnet 18. juni 1994, og baserer seg på å vise fram dyr i sine naturlige omgivelser. 

Dette innebærer at hver art får mye plass å boltre seg på; med 1100 mål fordelt på bare 12 innhegninger har parken verdens største areal per dyr. Se her kart over området i «skog + landskap» 

Rohkunborri Nasjonalpark

Nasjonalparken ligger kun 12 km fra Polar Park som er informasjonspunkt for nasjonalparken. | Rohkunborri Nasjonalpark

Et besøk i villmarken.

Polar Park er mer enn en tradisjonell dyrepark. Vi legger stor vekt på dyrevelferd. Vi gir dyrene store områder for å skape en så naturlig som mulig situasjon for dyrene. Ved å ha store naturtro innhegninger får dyrene stimulert sine behov for aktivitet.

Vårt hovedmål er å skape en norsk villmarksopplevelse med de vakre omgivelsene av Nord Norges natur som en ramme rundt ditt besøk i Polar Park.

Tilgjengelighet

Polar Park har åpen (nesten) hver dag gjennom hele året (se åpningstider) og ett vinterbesøk kan være vel så bra som ett sommerbesøk.

Polar Park – En familiepark

Mange velger å bli over flere dager da vi har en egen parkeringsplass for bobiler og campingvogner. Da får man tid over flere dager til å fiske i elven som renner rett gjennom parken eller grille ved grillplassene som er satt opp inne på parkens områder.

Hvis du føler mer for å nyte et godt måltid innendørs, kan du besøke vår koselige restaurant som er ved inngangen til parken. Det er også mulig å reservere Tømmerhytta vår som kan huse opp til 45 gjester for middags-arrangementer. I senter av Tømmerhytta har vi en bålplass som setter en ekstra prikk over i’en på opplevelsen. Her kan du nyte spesialbestilte middager og ett vidt tilbud av drikkevarer, alt etter smak og behag.