Matopplevelser

Vårt matkonsept Polar Park er en opplevelse i naturen og med naturen. Og en del av opplevelsen skal også være god mat. Med friske, kortreiste og ikke minst sunne matvarer. Moderne, nye retter, basert på gamle tradisjoner. Tilberedt av oss i vårt eget kjøkken.

«Gjør det selv» grilling 

Rundt omkring i Polar Park finner du flere grillplasser og bålplasser som du kan benytte deg av når du er på besøk i parken. Ta med eget grillkull, tennvæske og egen mat!

Vi har også en stor grillplass der du har tak over hodet hvis det for en gangs skyld ikke skulle være perfekt grillvær. 

Restaurant 

Vår restaurant har ca. 70 plasser. Perfekt til selskaper. Her serverer vi gryteretter – men også 3 – retters middager på bestiling. 

Det er mulig å reservere restauranten eksklusiv for grupper både om dagen (ikke i tiden juni, juli, august) og om kvelden hele året.  

Tømmerhytta 

Reserver Tømmerhytta vår for en spesiell middagsopplevelse. Plassbegrensningen er på 45 personer. 

Tømmerhytta er møblert med store trebord og sitteplasser i form av trebenker dekket med reinskinn som sørger for at du sitter mykt og holder varmen. For å sette en ekstra fin ramme rundt din middagsopplevelse i Tømmerhytta tenner vi stearinlys og et bål i sentrum av hytta. 

Nyt en bar-b-que eller en tre-retters middag etterfulgt av avslapning rundt bålet med drikke etter ditt ønske. Baren vil være åpen utover kvelden.