L
KONTAKTINFO

POLAR PARK
N-9360 BARDU
NORWAY

+ 47 77 18 66 30
post@polarpark.no

w

Aktiviteter

Her er noen av aktivitetstilbudene i Barnas Naturpark.

05.04.201610:37 Polar Park
BARNA SOM GUIDER

Med inngangsbilletten til Polar Park følger det med et kart over parken og et hefte til hvert barn. Tanken er at barna skal guide familien/gruppa rundt i parken og svare på noen spørsmål i heftet. Leverer barna inn heftet sitt får de et kjempefint klistremerke som premie. 

AKTIVITETSLØYPE 

Kommende aktivitet! Vi holder for tiden på å bygge ei morsom aktivitetsløype i nærheten av kaféen. 

ZIP LINE

Som et opplevelsessenter tilbyr Polar Park og Barnas naturpark muligheten til å fly gjennom parken i en av våre to zip liner. Det finnes både en kort zip line på 90 m som går over elva, og en lang zip line, Nordens lengste, på 600 m.

Foreløpig er kun den korte zip linen åpen på bestilling fra grupper.

Den lange zip linen starter langt oppe i parken og du flyr over innhegningene til ulv, gaupe og hjort før elva krysses og du kommer inn for landing i et tårn like ved kaféen.

På grunn av sikkerheten må personalet vurdere om selen passer til hver enkelt person, og det er vektgrense for kort zip line på 25-125 kg, og 40-105 kg for lang zip line. 

DYRE-REBUS

Om sommeren er det fokus på husdyr og rovdyr i Barnas naturpark. Det er mulig å hilse på kalver, lam, geit og høns i husdyrinnhegningen i Polar Park. Barn mellom 5 og 12 år kan delta i et rebusløp der premien er å få være dyrepasserassistent på dagens rovdyrguiding kl 13. Husdyrinnhegningen åpner igjen sommeren 2016. 

Det vil etter hvert bli flere aktiviteter knyttet til Barnas naturpark i Polar Park, blant annet ser vi for oss temadager om f.eks. rovdyr, ferdsel og ferdigheter i naturen, utvidelse av aktivitetsløypa, med mer. Kom og bli med på moroa!

Relaterte artikler