L
KONTAKTINFO

POLAR PARK
N-9360 BARDU
NORWAY

+ 47 77 18 66 30
post@polarpark.no

w

Besøk ulvene WolfVisit

WolfVisit ble etablert for å sikre bedre velferd for ulver i fangenskap, kunnskapsøkning om ulver og for at du skal få et unikt opplevelsestilbud.

02.04.201608:54 Polar Park

Ulver er genetisk redde for mennesker. Derfor er ikkesosialiserte ulver i fangenskap redde for mennesker, og lever under veldig stressende forhold. 

Ulvene våre er sosialisert og er dermed vant til å omgås mennesker på nært hold. Disse ulvene er helt som andre ulver, med ett unntak - de frykter ikke mennesker og nyter vårt selskap som en del av deres naturlige omgivelser. 

Du må være minst 18 år, praktisk kledd, være i god fysisk form og kunne følge instruksene du får av dyrepasserne for å komme inn til ulvene. Polar Park's største fokus er sikkerhet, for både gjester og dyr.

Vi gir deg den unike muligheten til å møte ulvene i Polar Park på innsiden av gjerdet! Vi i POLAR PARK teamet vil være sammen med deg hele tiden, og fortelle deg alt det du måtte lure på om ulven. Møt dette mystiske dyret og oppdag den egentlige sannheten om ulver sammen med oss ved WolfVisit !

WolfVisit må bookes og skal bekreftes på forhånd av stig@polarpark.no. WolfVisit arrangeres mandag til og med fredag.

Pål Jakobsen

google map