L
KONTAKTINFO

POLAR PARK
N-9360 BARDU
NORWAY

+ 47 77 18 66 30
post@polarpark.no

w

Ledige stillinger

Verdens nordligste dyrepark Polar Park søker
MARKEDSANSVARLIG

23.12.201615:25 Redaktør

For å klare målet om økning av antall besøkende fra 30.000 til 50.000 i løpet av de kommende 5 årene utvides staben med en medarbeider innen markeds-, salgs- og kundepleie. Polar Parks best kjente produkter er ulvekyss i Wolf Visit, sove med ulvene i Wolf Lodge og bjørnene Salt & Pepper.
   

Vi ønsker oss en engasjert, effektiv og serviceinnstilt markedsmedarbeider med relevant utdannelse og erfaring. God kjennskap til bruk av sosiale medier er en forutsetning. Sentrale arbeidsoppgaver er presentasjon av parken og dens tilbud, utadrettet representasjon sammen med daglig leder, markedsarbeid og salg. Parkens markedsansvarlige vil være det primære kontaktpunktet for våre kunder, andre reiselivsaktører og parkens samarbeidspartnere. Erfaring fra liknende arbeid, god presentasjonsevne og generelle datakunnskaper er en forutsetning. Det må påberegnes en del reisevirksomhet.
  

Stillingen rapporterer til daglig leder. Vi tilbyr utfordrende og ansvarsfulle oppgaver med konkurransedyktige betingelser.
  

Prøvetiden er seks måneder og det er utarbeidet instruks for stillingen. Arbeidssted er med utgangspunkt i Polar Park i Bardu kommune, se www.polarpark.no.
  

Søknadsfrist er 31. januar 2017. Søknad inneholdende CV og kopi av attester sendes Polar Park, Bonesveien, 9360 Bardu, eller til e-post heinz@polarpark.no. Alle søknader behandles konfidensielt.
  

For nærmere informasjon kontakt:
styreleder Lars Skjønnås på e-post lars@narvikgaarden.no eller telefon 76 97 72 80,
eller daglig leder heinz@polarpark.no, telefon 95 44 55 66

google map