L
KONTAKTINFO

POLAR PARK
N-9360 BARDU
NORWAY

+ 47 77 18 66 30
post@polarpark.no

w

Verdens nordligste dyrepark søker daglig leder

Det pågår utviklingsarbeid med det klare målet om å øke antall besøkende fra 30.000 til 50.000 i løpet av de kommende 4 årene.

04.12.201716:01 Anne Øien

Polar Park er verdens nordligste dyrepark, hjem til Nordens store rovdyr som bjørn, ulv, gaupe, jerv og polarrev, i tillegg til Nordens hjortedyr som hjort, elg, reinsdyr og moskus. Vårt hovedmål er å skape en norsk villmarksopplevelse med de vakre omgivelsene av Nord Norges natur.    

Vi ser nå etter en strukturert og engasjert leder som evner å styrke Polar Parks posisjon som fyrtårnbedrift innen nord-norsk reiseliv.

Som daglig leder vil du ha personalansvar for engasjerte medarbeidere, budsjett og prognoser, strategi- og styrearbeid, og oppfølgingsarbeid, samt representere parken utad.

Du må kunne kommunisere krav og forventninger på en tydelig måte, samtidig som du tilrettelegger for selvstendighet.

For å lykkes med dette må du være aktivt involvert i det meste som skjer i bedriften, og bidra til å prioritere både menneskelige og økonomiske ressurser på en bærekraftig måte.

Vi søker en daglig leder med relevant utdannelse og erfaring.

Erfaring fra liknende arbeid, god presentasjonsevne og generelle datakunnskaper er en forutsetning. Det må påberegnes en del reisevirksomhet.

Stillingen rapporterer til styret. De største eierne i Polar Park er Forte Narvik og Bardu kommune. Vi tilbyr utfordrende og ansvarsfulle oppgaver med konkurransedyktige betingelser. Prøvetiden er seks måneder og det er utarbeidet instruks for stillingen. Arbeidssted er med utgangspunkt i Polar Park i Bardu kommune, se kart her: polarpark.no/Kart

Din søknad

Søknadsfrist er 21. desember 2017. Søknad inneholdende CV og kopi av attester sendes Polar Park, Bonesveien, 9360 Bardu, eller til e-post heinz@polarpark.no. Alle søknader behandles konfidensielt.

Kontakter for nærmere informasjon:
Styreleder Lars Skjønnås på e-post lars@narvikgaarden.no, telefon 76 97 72 80 eller
styrets nestleder Ragnar Norum på ragnar.norum@fortenarvik.no, telefon 957 65 604.

google map