L
KONTAKTINFO

POLAR PARK
N-9360 BARDU
NORWAY

+ 47 77 18 66 30
post@polarpark.no

w

Sesongåpning

LØRDAG 09. JUNI 2018
Frisk luft, aktiviteter og moro fra morgen til kveld i Polar Park: Vi sparker i gang sommeren og ønsker deg velkommen på besøk!

Kjøp billett!
16.05.201811:27 Martin Bendiksen

Dyreparken har våknet til liv etter en lang og kald vinter, og både firbeinte og tobeinte gleder seg skikkelig til å ta imot deg og dine. Lørdag 9. Juni åpner vi sesongen, med spennende aktiviteter for store og små!

Dette blir en dag fylt med spennende aktiviteter. Våre flinke og kunnskapsrike dyrepassere vil vise frem parken, der våre nye moskuskalver og små elgkalver vil få ekstra oppmerksomhet.

I løpet av dagen blir det arrangert Villmarksrebus for ungene, der man kan briljere med kunnskap og lære masse nytt. I tillegg kan man delta på Villmarkscamp ved elva, få lynkurs i turvettregler, fakta og tips om elvefiske, og mulighet til å lære å lage et bål.

For de litt eldre blir det også mulighet til å teste ut skytesimulator i regi av Salangsdalen JFF, og alle som føler seg kallet får mulighet til å prøve seg som jeger.

Gjennom hele dagen blir det servering, der mattalentet Børge Strøm vil trylle frem saftig grillmat i alle tenkelige varianter. Råvarene er selvsagt kortreiste og ferske, og vi gleder oss stort til å vise frem hva vårt nye kjøkkentilbud har å by på.

På kvelden inviterer vi til pubkveld for de voksne hvor det blir servert god mat og drikke, underholdning og hyggelig samvær ut i de små timer. Mer info kommer.

Velkommen til oss!

Følg arrangementet på Facebook

Dagsprogram:

kl 11.00 - Vi åpner parken!

kl 11.30 - Registrering for Villmarksrebus

Dette er en av dagens høydepunkter. Her kan man både briljere med kunnskaper og lære masse nytt! Det blir belønning til alle, og noen ekstra kule premier til de som gjør det aller best!

kl 12.00 - Omvisning med dyrepasser

Våre flinke og kunnskapsrike dyrepassere viser frem parken, og denne dagen blir det ekstra fokus på rovdyrene og våre nye moskuskalver. Heng med på runden og spiss ørene for svar til villmarksrebusen!

  • Kl 12.00 Temastopp Gaupe
  • Kl 12.25 Temastopp Moskus
  • Kl 12.45 Temastopp Ulv
  • Kl 13.00 Temastopp Bjørn

kl 12.00 - Grillen er åpen hele dagen

Mattalent Børge Strøm tryller frem saftig grillmat i alle tenkelige varianter! Her sørger vi for mette mager og glade ganer hele dagen! Råvarene er selvsagt kortreiste og ferske, og vi gleder oss stort til å vise frem hva vårt nye kjøkkentilbud har å by på.

Det er selvsagt tillatt og ta med egen grillmat til en av våre andre grillsteder i parken.

kl 13.00 - Villmarkscamp åpner ved elva

Vår egen friluftsentusiast og driftssjef Morten Fredriksen rigger til Villmarkscamp ved elva, hvor du kan få lynkurs i turvettregler, fakta og tips om elvefiske, og du kan lære å lage bål! Det bys også på nygrillede Marshmallows for de som er sugne på søtsaker i belønning.

Salangsdalen JJFF stiller opp med sin nye skytesimulator, og alle som føler seg kallet får mulighet til å teste ferdighetene sine som jeger. SimWay HUNT er et svenskutviklet system utviklet i samarbeid med erfarne jegere, konkurranseskyttere og det svenske jegerforbundet. Det er i all hovedsak bygget for bruk under opplæring og trening for jegere og skyttere, men egner seg også utmerket for en trivelig stund sammen med venner eller ungdommer som på denne måten kan lære mer om skyting og jakt.

kl 13.00 - Rovdyrsentermoro på aktivitetsområdet

kl 14.30 - Premieutdeling

kl 15.00 - Kahoot quiz for alle i kafeenFamilieaktiviteter og grilling
pølsegrilling over bål i grillstuen
Besøkssenter Rovdyr
Gaupene nyter finværet
Kafe og restaurant
Aktiviteter for hele familien
Stor grillstue
Grilling i parken

google map