L
KONTAKTINFO

POLAR PARK
N-9360 BARDU
NORWAY

+ 47 77 18 66 30
post@polarpark.no

w

Events for bedrifter

Polar Park er det perfekte stedet for events, produkt presentasjoner, incentives og konferanser, både om dagen eller om kvelden. Hvis det er ønskelig kan du i noen tider av året leie hele parken eksklusiv for din gruppe.

02.04.201610:02 Polar Park

Vi har mange tiårs erfaring i gjennomføring av events for Europas ledende bedrifter. I Polar Park får du et utenom-det-vanlige, kreativt arrangement av høyt kvalitet. Her er noen eksempler på aktiviteter:

Teambuilding 

Heinz, daglig leder i Polar Park, har i mange år gjennomført teambuildingprogrammer for internasjonale bedrifter. Teambuildingprogrammet ble utarbeidet for 20 år siden, den gangen sammen med sydpolfarer Liv Arnesen, og videreutviklet i de senere årene. Det fungerer! 

Teambuilding programmet består av en teoretisk del, der teamene utarbeider sine "team-regler", etterfulgt av en praktisk del, der teamene viser hvordan de samarbeider. Her er det oppgaver i naturen som teamet må løse - det kan være alt fra å lage bål til å bygge en iglu eller finne et sted i skogen ved hjelp av kart, kompass eller gps.

Spennende, underholdende og lærerikt.

Camp

Campen ligger fantastisk til i parken. Om vinteren går reinsdyrene våre frie her. Midtpunktet i campen er en stor bålplass, som vi sitter rundt på varme reinsdyrskinn. Her kokes det kaffe, her blir det fortalt historier, her blir det grillet mat. Og her hører vi ulvene ule. Et utrolig sted - og utgangspunkt for de fleste av våre events. 

Elg Safari på truger 

er én av de mange aktiviteter vi arragangerer med utgangspunkt i Polar Park. Vi har mange elger i området - og vis du ønsker å se og å fotografere elger i nordnorsk natur og utenom Polar Park, er dette den riktige aktiviteten for deg 

Å ule med ulvene under det arktiske lyset 

Skal du oppleve nordlyset, tenk hvilken opplevelse det er å ule med ulvene under nordlyset. En uforglemmlig aktivitet for grupper. 

GUINNESS WORLD RECORD

Høsten 2013 satt vi en Guinness Verdensrekord: Flest mulig mennesker som uler med ulver. Det var 535 gjester som ulte sammen med oss under den arktiske himmelen.

Relaterte artikler

google map